Onderstroom podcast #23: Leer je werk weer te waarderen met Thijs Jansen

Arie Dekker 12 apr 2021 Samenleving

Ben jij in staat om trots te zijn op je werk? Volgens Thijs Jansen moeten we het begrip ‘beroepseer’ terugbrengen op de werkvloer, in de samenleving en op het grotere wereldtoneel.

Wat vind jij van globalisering? Vertel het ons via Redactie@TheOptimist.nl of door een reactie achter te laten onder het websitebericht. Wie weet kom jij dan in ons nieuwe luisteraarssegment ‘Luisteraar in beeld’.

Heb jij de vorige podcast over vrouwengeschiedenis gemist? Dat kun je hier terugluisteren. Volgens Els Kloek kunnen we de vrouwengeschiedenis niet meer over het hoofd zien. De podcast is ook te beluisteren op SpotifyApple Podcasts en welke andere plek je dan ook graag podcasts luistert. Deel de podcast ook met een vriend, of laat een positieve review achter op Apple Podcasts!

Links:
www.beroepseer.nl
De AI-podcast met Jim Stolze: theoptimist.nl/daily/onderstroom-podcast-4-waarom-we-van-artificial-intelligence-niets-te-vrezen-hebben-deel-1/
Meer over het Manifest Drastisch versimpelen: www.fnv.nl/getattachment/Nieuwsbericht/Sectornieuws/Zorg-Welzijn/2020/10/De-jeugdzorg-is-inmiddels-de-stille-schande-van-on/manifest-jeugdzorg-Drastisch-Versimpelen.pdf?lang=nl-NL
Meer over Beroepszeer – waarom Nederland niet goed werkt: beroepseer.nl/beroepszeer-waarom-nederland-niet-goed-werkt/
De podcast met Frits Bosch: theoptimist.nl/daily/stop-winstbejag-in-de-geestelijke-gezondheidszorg/