Doneren

Doneer aan het optimisme

Het liefst zouden we de boodschap van optimisme nog luider willen verkondigen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en vele dagen daarna. Dat vraagt niet alleen om liefde voor het schrijven, maar ook om middelen om onze gedeelde droom te kunnen realiseren.

Onze abonnees zijn we oprecht dankbaar voor hun voortdurende ondersteuning. Niet alleen financieel, maar ook in bemoedigende woorden, bedankmailtjes en suggesties voor artikelen en verhalen.

Waarom we deze pagina ‘Doneren’ in het leven hebben geroepen? Omdat we merken dat veel van onze fans iets meer willen doen. Dat mag natuurlijk altijd. Ideeën en inspiratie zijn welkom per e-mail: redactie@theoptimist.nl.

Wil je liever iets opsturen, dan kan dat naar ons postadres: Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen. Alles wat we ontvangen krijgt onze aandacht, en we zijn zo vrij om dit verder te delen in ons magazine, online of via onze andere mediakanalen als we dat passend vinden. Dat recht behouden we ons graag voor.

Als het gaat om financiële bijdragen: die zijn welkom op IBAN NL59INGB0103009175 ten name van Optimist Media B.V., en vermeld daarbij dat het een donatie betreft. Dan kunnen we je op gepaste wijze bedanken.

Voor wie ook na dit aardse leven iets wil doen voor het optimisme, is er de mogelijkheid om de Optimist op te nemen in je testament. Zo’n legaat is eenvoudig geregeld, het liefst via een notaris. Natuurlijk hopen we dat je nog lang en gelukkig ons blad zult lezen en ook op andere manieren (en in goede gezondheid) wilt bijdragen aan de Optimist. Want onze gezamenlijke wereld wordt daar uiteindelijk echt beter van. Daar doen we het allemaal voor!