Evenement: Tulku Lobsang roept je!

The Optimist 19 apr 2024 Natuur & Milieu

Binnenkort komt Tulku Lobsang Rinpoche opnieuw naar Nederland voor een speciale workshopdag in Antropia. Het centrale thema van deze dag is ‘leven zonder angst en verwachtingen’.

We bevinden ons in een wereld vol enorme uitdagingen. Terwijl we proberen overeind te blijven, balanceren we vaak tussen angst en verwachtingen. Daarmee doen we onszelf en de wereld tekort. Angst belemmert ons om natuurgetrouwe stappen te zetten en het verleden los te laten. Onze verwachtingen trekken ons naar de toekomst en weerhouden ons ervan in het hier en nu te leven. Hierdoor komen we eigenlijk nooit tot vol psychisch, emotioneel en lichamelijk welzijn.

Tijdens deze bijzondere dag zal Tulku Lobsang Rinpoche bespreken hoe we op een andere manier met de uitdagingen in ons leven kunnen omgaan. Hij zal een benadering delen die vrij is van angst en verwachtingen, maar vervuld is van vertrouwen, compassie en vastberadenheid.
Tulku Lobsang Rinpoche staat bekend als een zeer gerespecteerde Tibetaans-Boeddhistische leermeester die op unieke wijze eeuwenoude
Boeddhistische wijsheden vertaalt naar een praktische en begrijpelijke realiteit. Zijn humorvolle aanpak en heldere uitleg maken het voor eenieder mogelijk om deze oude wijsheden voor zichzelf te leren ontdekken.

‘Fear does not have the power to save us from suffering. Expectations do not have the power to make us happy.’
– Tulku Lobsang Rinpoche

Aanbieding

Lezers van de Optimist nieuwsbrief krijgen € 25,- korting. Vul hiervoor de kortingscode TLR25 in bij het online bestellen.
Waar: Antropia, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen (naast NS-Station Driebergen-Zeist)
Wanneer: donderdag 2 mei 2024
Tijden: inloop 9:30 uur; aanvang 10:00 uur; einde 16:30
Kosten: € 179,- inclusief koffie/thee bij aankomst en lunchbuffet (€ 154,- incl. korting).
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie