Begin het jaar optimistisch met mooie aanbiedingen

The Optimist 8 jan 2021 Zingeving

Je hebt ze misschien al langs zien komen: onze optimistische aanbiedingen. Geen zorgen, ook in het nieuwe jaar zijn deze nog geldig. Wij zetten er drie voor je op een rij. 

Filosofiecursus René Gude of Het optimisme

Begin 2021 met het mooie voornemen om optimistischer in het leven te staan. Denker des Vaderlands René Gude (1957-2015) stond bekend stond om zijn optimistische levenshouding. Hoe slaagde hij erin zijn optimisme vorm te geven, terwijl hij ook depressie van binnenuit kende? Tijdens deze vijfdaagse cursus bij de Internationale School voor Wijsbegeerte ontdekken we de optimist én de pessimist in onszelf, met gastfilosofen die Gude van nabij kenden. Lezers van deze nieuwsbrief ontvangen bij aanmelding exclusief het boek Ik blijf nog even kletsen thuisgestuurd. Gebruik hiervoor de code OPTIMIST bij aanmelding voor de cursus. Voor meer info en aanmelden, klik hier.

Plasticvrij tandenpoetsen

Jaarlijks verdwijnen er meer dan 1,5 miljard plastic tandpastatubes in de vuilnisbak. Dat kan duurzamer. Start-up Choose ontwikkelde tandpastatabletten om deze problemen op te lossen. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en bevatten fluoride en natuurlijke oliën om tandbederf te voorkomen. De tabletten zijn los te koop, of je kunt een abonnement afsluiten. Wil jij ook plasticvrij poetsen? In samenwerking met Choose geeft The Optimist 25 procent korting op een Choose Box om vrijblijvend kennis te maken met de eco-vriendelijke en sociale manier van tandenpoetsen. Via deze link maak je gebruik van de tijdelijke kerstaanbieding.

korting op ’s werelds eerste recyclebare eco matras

Het Nederlandse bedrijf Bedaffair lanceerde een collectie van circulaire bio-based matrassen en boxsprings. Deze zijn duurzaam in teelt, productie, gebruik én in de afvalfase. Elk jaar komt in Nederland meer dan een miljoen matrassen in de afvalstroom terecht. Bedaffair biedt de lezers van The Optimist Daily een korting van 10% én een proefslaapgarantie van 60 dagen aan op de geselecteerde circulaire bio-based matrassen. De actie is geldig tot en met 19 januari 2021. Wil jij als een van de eerste Nederlanders slapen op een circulaire bio-based matras? Shop dan hier jouw circulaire matras en gebruik de kortingscode: circulair.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Begin het jaar optimistisch met mooie aanbiedingen”

  1. Plastic tip: als bijvoorbeeld een zak sla, of een pak koffie ópengeknipt wordt in plaats van dat er een stuk vanaf geknipt wordt, ontstaan er minder kleine stukken plastic die kunnen gaan zwerven. Grotere stukken plastic kunnen wellicht gerecycled worden.

Geef een reactie