Onderstroom podcast #20: Stuur in de juiste richting met Re-story

The Optimist 1 mrt 2021 Samenleving

In deze aflevering praten wij met Geert Degrande. Hij vertelt ons hoe wij op sociaal en economisch gebied op een  tweesprong staan. De keuze voor de oude begane weg of een nieuwe toekomst is volgens hem makkelijk gemaakt. Hij vertelt hoe Mischa Verheijden en hij het platform Re-story begonnen. Om de weg naar een betekeniseconomie vrij te maken en een bewustzijnssamenleving te verwezenlijken.

Over twee weken zijn we er weer. Tot die tijd horen we graag van je! Hoe moet Nederland er volgens jou na corona uit gaan zien? Vertel het ons via Redactie@TheOptimist.nl of door een reactie achter te laten onder het websitebericht. Wie weet kom jij dan in ons nieuwe luisteraarssegment ‘Luisteraar in beeld’.

Heb jij de vorige podcast over de Enabel gemist? Dat kun je hier terugluisteren. Hierin vertelt Liana Hoornweg over hoe Enabel lokale kennis in landen als Burkina Faso gebruikt voor kwalitatieve en blijvende verandering. De podcast is ook te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en welke andere plek je dan ook graag podcasts luistert. Deel de podcast ook met een vriend, of laat een positieve review achter op Apple Podcasts!

Links:

Boek The Phoenix and the Unicorn.
Boek L’Enterprise altruiste.
Boek De goede voorouder.
Maatschapwij
Podcast Frits Bosch
Premium Marleen Mulders
Theo Vaes interview Re-story

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie