Onderstroom podcast #9: Help oliebedrijven de goede richting uit met Follow This

Arie Dekker 28 sep 2020 Natuur & Milieu

Soms heb je een extra duwtje in de rug nodig om iets voor elkaar te krijgen. Dit geldt niet alleen voor mensen: ook de olie-industrie kan dit goed gebruiken. Oliebedrijven zoals Shell en BP hebben volgens Mark van Baal de kracht om het klimaatakkoord van Parijs te maken of te breken. Met Follow This en een leger groene aandeelhouders zorgt hij ervoor dat de overstap naar een klimaatneutrale oliewereld een feit wordt.

Over twee weken zijn we er weer. Tot die tijd horen we graag van je! Je kunt een mail sturen naar Redactie@TheOptimist.nl met vragen, ideeën of gewoon om te laten weten hoe leuk je ons vindt. Wie weet kom jij dan in ons toekomstig luisteraarssegment.

Heb jij het vorige deel over Carlosmomentjes gemist? Dat kan je hier https://theoptimist.nl/daily/het-kleine-eren-met-carlosmomentjes/ terugluisteren. Hierin vertelt Jaap Bressers over hoe kleine gebaren een wereld van verschil kunnen maken. De podcast is ook te luisteren op Spotify https://open.spotify.com/show/5PPk428Wq1LgC2dmAPSDDj, Apple Podcasts https://podcasts.apple.com/nl/podcast/onderstroom/id1516773021 en welke andere plek je dan ook graag podcasts luistert.

Links:
Website Follow This: https://follow-this.org/
Wordt een groen aandeelhouder: https://follow-this.org/shop/

 

Arie Dekker

Arie Dekker

'De wereld staat in brand en in 2030 lopen we allemaal tot onze knieën in...

Meer over Arie Dekker >

Reacties

Eén reactie op “Onderstroom podcast #9: Help oliebedrijven de goede richting uit met Follow This”

  1. Mooi interview, Arie. Ik ga me ook aanmelden aks groene aandeelhouder. Het verbaasde me dat je niets vroeg over de bezuinigingen die Shell heeft aangekondigd. In hoeverre belenmeren die de energietransitie?

Geef een reactie