Onderstroom podcast #8: Het kleine eren met Carlosmomentjes

The Optimist 14 sep 2020 Zingeving

Wanneer was de laatste keer dat iemand je een hand toereikte? Misschien heeft een vreemde wel een deur voor je opengehouden of heeft een kennis je getroost toen je dat het hardst nodig had. Dit kunnen gebaren zijn die jou nog lang bijblijven, maar die door de weldoener snel vergeten zijn. Daar wil spreker en bestsellerauteur Jaap Bressers verandering in brengen. Om het kleine te eren startte hij het sociale platform ‘Carlosmomentjes’. Hij vertelt hoe het stilstaat bij dit soort gebaren en hoe op deze manier een Carlosmoment een Carlosbeweging kan worden.

 

Over twee weken zijn we er weer. Tot die tijd horen we graag van je! Je kunt een mail sturen naar Redactie@TheOptimist.nl met vragen, ideeën of gewoon om te laten weten hoe leuk je ons vindt. Wie weet kom jij dan in ons toekomstig luisteraarssegment.

Heb jij het vorige deel over mannentherapie gemist? Dat kan je hier terugluisteren. Hierin vertelt Wim van Lent hoe het verschil tussen man en vrouw een grote rol moet spelen in de therapie en wat vrouwen hiervan kunnen leren. De podcast is ook te luisteren op Spotify, Apple Podcasts en welke andere plek je dan ook graag podcasts luistert.

Links:
Carlosmomentjes: carlosmomentjes.nl
Carlosmomentjes app: Android en Apple
Carlosmomentjes huis: carlosmomentjes.nl/carlosmomentjes-huis/
Boek Jaap Bressers: Waar een wiel is is een weg

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met