Onderstroom podcast #3: Het Break Out Team verwacht een coronaissance

The Optimist 6 jul 2020 Zingeving

Tijdens de coronaperiode zijn wij een moeilijke tijd tegemoet gegaan, waarvan het einde nog ver weg lijkt. Een hoog aantal doden en dreigende economische crisis lijkt elk positief nieuwtje weg te duwen. Nu wil zij deze situatie niet lichter laten lijken dan hij is, maar zijn er volgens zakenvrouw en innovator Yolanda Eijgenstein ook zeker mogelijkheden aan de coronahorizon. Wij spreken haar over hoe zij samen met het Break Out Team winst behaalt uit corona en hoe dit kan leiden tot een heuse coronaissance.


Over twee weken zijn we er weer. Tot die tijd horen we graag van je! Je kunt een mail sturen naar Redactie@TheOptimist.nl met vragen, ideeën of gewoon om te laten weten hoe leuk je ons vindt. Wie weet kom jij dan in ons toekomstige luisteraarssegment.

Heb je de vorige aflevering gemist waarin wij het met Desiree Driesenaar hebben over alternatieve klimaatoplossingen die wel eens de wereld van duurzaamheid kunnen veranderen? Die kan je hier terugluisteren.

Ook kan je de podcast luisteren op Spotify, Apple Podcasts, Deezer en nu ook Google Podcasts en IHeartRadio

Links:
De elf bouwstenen
Humanity Rising
– Moving leadership en (vanaf 2 september) Fuck&WoW: www.Movingleadership.nl
– Lees hier gratis The Optimist 193
– Lees hier gratis het jubileumnummer

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Onderstroom podcast #3: Het Break Out Team verwacht een coronaissance”

  1. Dit was mijn aller eerste podcast die ik heb beluisterd. In Paterswolde hebben Martina en John de Lange (vrienden) een 1e initiatief gestart door vorige week met 8 personen voor ons Dorp te onderzoeken om een Breakout groep te starten.We gaan zien hoe het gaat lopen.Hartelijke groet Evelien Schipper-Middeljans

Geef een reactie