Jubileumeditie The Optimist gratis te lezen

The Optimist 29 mei 2020 Samenleving

Vandaag starten de feestelijkheden voor de 25ste verjaardag van The Optimist. Dat begint met de presentatie van een speciale jubileumeditie die iedereen gratis online mag lezen.

Klik hier om het magazine te lezen.

Op 19 juni verschijnt deze jubileumeditie in beperkte oplage in een papieren uitgave. Deze is niet los te koop in de winkel, maar wordt als cadeautje meeverpakt met de reguliere editie van het magazine die ook op die dag uitkomt. Abonnees ontvangen het vanzelf thuis. Voor wie het collector’s item apart wil bestellen, is dat vanaf 19 juni mogelijk via de webshop van The Optimist, zolang de voorraad strekt.

In 1995 verscheen de eerste editie van het tijdschrift dat toen nog ‘Ode’ heette, een naam die bij veel mensen nog steeds in het hoofd zit. In plaats van terug te blikken op de afgelopen kwart eeuw kijkt de redactie samen met een groot aantal bekende en minder bekende schrijvers en denkers vooruit. Naar de volgende 25 jaar?

Wij wensen je namens het redactieteam veel leesplezier!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

4 reacties op “Jubileumeditie The Optimist gratis te lezen”

  1. Van harte met de start van dit feestjaar! Ik wens jullie zeker nog eens zo veel 🙂

  2. geweldig dat dit eigen geluid het 25 jaar heeft uitgehouden! Op naar de volgende 25 jaar.

  3. Van Harte Gefeliciteerd, ik weet nog dat ik zo, n 20 jr. geleden voor het eerst de Ode zag, heb gelijk een Abonnement genomen.Ik las alles van voren naar achteren, altijd zulke goede en positieve artikelen.

Geef een reactie