Onderstroom podcast #11: Beterboeken als medicijn voor verziekte internetcultuur

The Optimist 26 okt 2020 Zingeving

Het lijkt op dit moment een verre droom: een vakantie boeken. Achter de grotere boekingsplatforms gaat meer verscholen dan je denkt. Het is een wereld van namaakschaarste, winstbejag en hoge commissies. Dit lijkt een spiegel voor te houden aan de gehele internetcultuur. Daarom gaan Mart Evers en Niels Meijssen via Beterboeken de strijd hiertegen aan. Met Steward-ownership als hun credo en openheid voorop maken ze grote golven. Ze laten zien dat het niet alleen anders kan in de boekingswereld, maar ook in het technologische landschap daaromheen.

Over twee weken zijn we er weer. Tot die tijd horen we graag van je! Je kunt een mail sturen naar Redactie@TheOptimist.nl met vragen, ideeën of gewoon om te laten weten hoe leuk je ons vindt of een reactie achterlaten onder het websitebericht. Wie weet kom jij dan in ons nieuwe luisteraarssegment ‘Luisteraar in beeld’.

Heb jij het vorige deel over hoogsensitiviteit gemist? Dat kan je hier terugluisteren. Hierin vertelt Mérène Rouma niet alleen meer over hoogsensitiviteit, maar ook over de rol die het chakrasysteem hierin speelt. De podcast is ook te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en welke andere plek je dan ook graag podcasts luistert. Daarnaast zouden we het ook waarderen als je de podcast deelt met een vriend, of een positieve review achterlaat op Apple Podcasts.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Onderstroom podcast #11: Beterboeken als medicijn voor verziekte internetcultuur”

Geef een reactie