Onderstroom podcast #10: Alles wat je moet weten over hoogsensitiviteit en het chakrasysteem

The Optimist 12 okt 2020 Zingeving

Ben jij hoogsensitief? Hoewel je dit misschien niet door hebt, kan dit zeker het geval zijn. Het is een welbekend feit volgens healingcoach Mérène Rouma: energie zit overal om ons heen. Een slecht humeur of een drukke marktdag op de Albert Cuyp, alles draagt bij aan het elektriciteitsnetwerk van het leven. Hoogsensitieven hebben hier een betere receptor voor. Dit kan tot veel problemen leiden op allerlei gebieden in je leven. Daarom is het hoog tijd om meer te weten te komen over de invloed van buiten op je chakrasysteem.


Over twee weken zijn we er weer. Tot die tijd horen we graag van je! Je kunt een mail sturen naar Redactie@TheOptimist.nl met vragen, ideeën of gewoon om te laten weten hoe leuk je ons vindt of een reactie achterlaten onder het website bericht. Wie weet kom jij dan in ons nieuwe luisteraarssegment luisteraar in beeld.

Heb jij het vorige deel over Follow This gemist? Dat kan je hier terugluisteren. Hierin vertelt Mark van Baal hoe hij na een journalistieke carrière erachter kwam dat er maar een manier is om echt verandering teweeg te brengen in de oliewereld: van binnenuit. De podcast is ook te luisteren op Spotify, Apple Podcasts en welke andere plek je dan ook graag podcasts luistert. Daarnaast zouden we het ook natuurlijk waarderen als je de podcast deelt met een vriend.

Links:
Website Mérène: www.merenerouma.nl
Mérène’s boek Handboek voor Hoogsensitieven: https://theoptimist.nl/shop/boeken/handboek-voor-hoogsensitiviteit/ 
Interview Mark van Baal: www.nporadio1.nl/de-nieuws-bv/onderwerpen/65885-2020-10-06-shell-moet-investeren-in-een-groene-toekomst-daarvoor-pleit-shell-aandeelhouder-mark-van-baal 

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

4 reacties op “Onderstroom podcast #10: Alles wat je moet weten over hoogsensitiviteit en het chakrasysteem”

  1. Heel boeiend onderwerp, helaas lukte het mij niet om de podcast af te luisteren. De interviewer deed z’n best, maar alles is ‘grappig’ en ik kreeg het gevoel dat hij de geïnterviewde niet liet uitpraten. Heel graag een keer een artikel over dit onderwerp in jullie geweldige blad.

  2. Mag de schrijfster nog eens geinterviewd worden door iemand die haar aan het woord laat?

  3. Heldere en duidelijke ontspannen uitleg van Merene .Dit in tegenstelling tot de interview er.Lachtte veel weg, ratelde door en zijn conclusie en of samen vattingen vond ik onvolledig.

  4. Interview helaas niet uit kunnen luisteren, raakte zwaar geirriteerd door de opmerkingen en het gelach van de interviewer,heel jammer

Geef een reactie