Luxegoederen-producent helpt bij corona

The Optimist 25 mrt 2020 Gezondheid

Misschien heb je er op dit moment een op: een zoet ruikend geurtje van Dior, een frisse eau de toilette van Givenchy of een mannelijke aftershave van Guerlain. Toch is lekker ruiken niet het enige waar je het bedrijf LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton voor mag bedanken: in Frankrijk schieten zij nu ook de zorg te hulp.

Niet alleen Wc-papier is schaars, ook desinfecterende handgel is moeilijk te vinden. Daarom komt het Franse bedrijf, de grootste luxegoederen producent ter wereld, de zorg te hulp. Sinds deze week richten drie van hun grootste fabrieken, waar normaliter de geurtjes van Dior, Givenchy en Guerlain worden gemaakt, zich op het produceren van handgel.

De eerste leveringen zijn afgelopen maandag al gedaan. Deze week verwacht het bedrijf 12 ton handgel te produceren. Bovendien laat het bedrijf weten dat de receptuur van de handgel effectief is tegen corona volgens de standaarden van de Franse overheid. LVMH zal zo lang als nodig de productie voortzetten.

Zoveel handgel gebruiken is misschien goed voor je gezondheid, maar niet erg goed voor je huid. Daarom geven wij je in onze daily Vaak je handen wassen? Zo houd je je huid in goede conditie tips om ook je huid goed te blijven verzorgen.

Bron: The New York Times
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Luxegoederen-producent helpt bij corona”

  1. Geweldig zo zijn we gezamenlijk sterk,prachtig initiatief Chapeau. !!!!

Geef een reactie