Help zondag intenties voor 2019 te intensiveren
Uitgelicht Samenleving

Help zondag intenties voor 2019 te intensiveren

The Optimist 4 jan 2019

Je bent het nieuwe jaar al goed begonnen! Met jouw keuze voor goed nieuws en optimistische berichten, doe je namelijk misschien al meer dan je denkt. Goed nieuws breidt zich uit door onze aandacht daarvoor. Want waar je de aandacht op richt, daar groeit het! Om al je goede voornemens, wensen en plannen voor 2019 nog eens extra kracht bij te zetten, nodigen we je uit om mee te doen aan het gezamenlijk intenties sturen voor 2019.

Dit heeft in de ogen van Petra Maartense van Happy View een versterkend effect, zowel voor jezelf, voor je naasten als voor de wereld. Dat gezamenlijk intenties sturen een enorm effect heeft, is ondermeer bewezen door Lynne McTaggart. In haar boeken Het Intentie Effect en Het Veld zijn resultaten te lezen van haar onderzoek daarnaar. Ook hield The Optimist samen met Maartense een intentie-experiment. Lees hierover in ‘Eerste intentiesessie geslaagd‘.

Dit jaar zullen we onze intenties richten op:

– Gezondheid voor iedereen persoonlijk en een gezonde aarde.
– Gezonde voeding, een schone aarde, schoon water & schone lucht.
– Gezonde relaties & liefdevolle connecties met elkaar.
– Vrede in jezelf & vrede op de wereld.
– Vreugde & voorspoed in 2019

We sturen onze gezamenlijke intenties komende zondag om 11.00 uur. Als je mee wilt doen, kan dat door je aan te melden via deze pagina: INTENTIES 2019. Of je kunt het filmpje bekijken en meedoen, wat op deze pagina geplaatst wordt. In gedachten meedoen kan ook!

Het werkt zo: Maak de geest leeg, richt je aandacht op je ademhaling. Adem diep in en uit en voel je hele lichaam. Stel je voor dat we met z’n allen in een grote kring staan en vanuit ons hart verbinden we ons eerst met onszelf, dan met elkaar en dan richten we onze aandacht op onze wensen en alle mensen, dieren, de hele aarde. Houd het beeld voor ogen van gezondheid, vrede, geluk, plezier en de beste uitkomst op elk gebied.

Blijf aanwezig vanuit het hart en houd je aandacht gefocust op de wensen. Het duurt ongeveer 10 minuten. Dankjewel voor het meedoen!

Petra

Je kunt deelnemen aan deze intentie-sessie en/of je eigen intenties delen door een mail te sturen naar: info@happyview.info

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *