Een speciale week vol slaap

The Optimist 11 dec 2020 Zingeving

Zzz…- wa? Zelfs wij waren even ingedommeld. Hoog tijd om wat extra aandacht te besteden aan onze slaap. Daarom zal volgende week in het teken van slapen staan. 

Wist je dat 12 procent van de mensen in zwart/wit droomt? Of dat het record voor de langste periode zonder slaap elf dagen is? Om wakker en fris door het leven te kunnen gaan, is slaap super belangrijk. Daarom gaan de komende vijf Dailies over dit dromerige onderwerp. Zoek jij bijvoorbeeld nog een goed boek om je dag mee te eindigen? Of vraag je je af wat er met al dat dons moet gebeuren nadat het zijn doel vervuld heeft? Wij vertellen het je tijdens deze speciale week. Als een kleine (bed)opwarmer horen we alvast graag waar jij het liefst slaapt! Een hotel op het zonnige Aruba? Of slaap jij na corona toch lekkerder onder een paar extra lagen tijdens de wintersport?Laat het ons weten via redactie@theoptimist.nl. Ook kun je alvast wat meer lezen over slaapapneu in de Daily Slaapapneu? Zet je tong op dieet!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Een speciale week vol slaap”

  1. In mijn eigen “nestje”, lekker thuis zelf uitgekozen en betaald bed, maar wel met lavendel olie aroma therapie, edelstenen in en nabij bed, en met avond gebed CD, aanrader. Ik ben heel tevreden en gelukkig hiermee. Wens iedereen zo een heerlijke slaapplaats toe.

Geef een reactie