Onderstroom podcast #15: Word duurzaam gezonder met natuurlijke genezing

The Optimist 21 dec 2020 Zingeving

Deze aflevering praten wij met lichaamsgericht natuurgeneeskundige Lanke Broeders. Heb jij je wel eens afgevraagd wat de definitie van gezonde voeding is? Of waarom er zo’n strenge scheiding is tussen het ‘moeten’ van het werk en de ‘vrijheid’ van het weekend? Volgens Broeders is het hoog tijd om meer naar ons gevoel te luisteren. Volgens haar zul je zien dat je al snel duurzaam gezonder wordt door het gevoel aan het roer te laten. Van het behandelen van tegenstellingen tot stressystemen, en van oerinstincten tot het gebruik van tincturen.

Over twee weken zijn we er weer. Tot die tijd horen we graag van je! Heb jij goede ervaringen met natuurlijk genezing? Vertel het ons via Redactie@TheOptimist.nl of door een reactie achter te laten onder het websitebericht. Wie weet kom jij dan in ons nieuwe luisteraarssegment ‘Luisteraar in beeld’.

Heb jij de vorige podcast over muziektherapie gemist? Dat kan je hier terugluisteren. Hierin vertelt Gea van Straaten hoe muziek en ritme tot een psychologische doorbraak kunnen leiden. De podcast is ook te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en welke andere plek je dan ook graag podcasts luistert. Daarnaast zouden we het ook waarderen als je de podcast deelt met een vriend, of een positieve review achterlaat op Apple Podcasts.

Links:

Website Lanke centrum voor natuurgeneeskunde: www.lanke.nl
Boek Gezonde voeding bestaat niet: boek.lanke.nl

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Onderstroom podcast #15: Word duurzaam gezonder met natuurlijke genezing”

  1. slecht verstaanbaar: véél te snel voor “goed doorkomen”, wisselend slecht articulerend! luister dit zelf eens af op een gewone laptop.

Geef een reactie