De nieuwste The Optimist, met een knipoog naar LINDA.

The Optimist 17 dec 2021 Samenleving

De helden uit de zorg verdienen in deze donkere tijden een plek op de cover van de nieuwste The Optimist. De redactie durft de gok aan dat iedereen het daarmee eens zal zijn, of je nou Mark, Hugo of zelfs Linda heet.

Deze editie staat in het teken van veerkracht. We kregen de kostbare tijd van de zorgmedewerkers op de cover voor een interview. Wij laten ze graag aan het woord over hoe zij hun veerkracht weten te behouden. Daarnaast spraken we over dit onderwerp met voormalig tafeltenniskampioen Bettine Vriesekoop, herstelcoach Augus Lumalessil van het Leger des Heils, orthopedagoog Elena Carmona van Loon en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier. Al deze mensen bij elkaar bieden een optimistische blik op hoe we ons staande weten te houden in deze wereld. Ook doen we een oproep voor de gedupeerden van het toeslagenschandaal.

Natuurlijk menselijk

Ook op zakelijk gebied zijn er genoeg mensen die ons positief stemmen. Ondernemers Sander Veenendaal en Wouter Swenneker spreken over de rol van biologie en natuurlijke strategieën bij innovatie en business, Ralph van Hessen zoekt dag in dag uit naar manieren om mensen te verbinden en Davide Piai legt uit hoe we deze keer het thuiswerken goed kunnen aanpakken. Tenslotte schrijft Marcel Tjepkema over hoe we in de winter de natuur kunnen volgen.

…en meer optimisme!

Verder lees je onder meer over: een zelfvoorzienend bestaan in Kroatië, het effect van kunstmatige stralingsfrequenties op de natuur en een interview van Rik Felderhof met Jan Terlouw.

De nieuwe The Optimist is verkrijgbaar in de winkel en in de webshop. De artikelen lees je ook online. Liever abonnee worden? Bekijk welk abonnement bij je past. Of geef The Optimist cadeau voor kerst.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie