De eerste Happy Spirit Days Special in Weesp gaat door

The Optimist 30 sep 2021 Zingeving

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de eerste Happy Spirit Days Special die op 3 oktober in Weesp plaatsvindt. Voor wie op zoek is naar een ontspannen zondagmiddag op een bijzondere locatie.

De organisatie van het bekende Happy Spirit Days festival is niet stil blijven zitten. Het festival gaat volgend jaar in een ruimere opzet eindelijk door, maar zo lang hoeven de fans niet te wachten. Want op 3 oktober vindt de eerste Happy Spirit Day Special plaats. Locatie: de Van Houtenkerk, ook wel bekend als het ‘houten ‘Chocoladekerkje’, in Weesp (Oudegracht 69, 1381 XX Weesp). Hier beleef je een magische mix van yoga en mantrazang. De Nederlandse meditatiezangeres Tamara Puffer zingt die middag in lichttaal, ook wel zielentaal genoemd. Een magische ervaring, volledig afgestemd op het kleine aantal toehoorders. Ook zet ze haar vocalen in tijdens een yogales van yogadocente Nanda Lofvers. Samen brengen zij je tijdens een yoga-meditatieconcert in een ontspannende, meditatieve stemming.

Tickets en goodiebag

Een toegangsticket (€ 47,50) voor de Special koop je hier. Met dit ticket heb je vanaf 13:30 uur toegang tot de Van Houtenkerk in Weesp en wordt je voorzien van onbeperkt Yogi Tea, een gezonde soep voor tussendoor en een rijkgevulde goodiebag. De goodiebag is onder meer gevuld met Ashwagandha-KSM, het biologische voedingssupplement van Vitals (t.w.v. € 19,95). Ashwagandha wordt onder andere veel ingezet bij stresssituaties, omdat het ontspannend en rustgevend werkt. Ook ontvang je de Puressentiel Zuiverende Gel (t.w.v. € 6,40): een gel op basis van essentiële oliën en Aloë Vera waarmee je je handen kunt reiniger zonder gebruik te maken van water. En je krijgt een verpakking Yogi Tea en de nieuwste nummers van The Optimist en Yoga International cadeau.

Iedereen welkom

Tijdens iedere Special start het programma om 14:00 uur en eindigt het om 17:00 uur. De ruimtes zijn geopend van 13:30 tot 17:30 uur. Door het beperkte aantal plaatsen en de ruimtelijke locatie kan er eenvoudig 1,5 meter afstand worden gehouden tot elkaar. Iedereen is van harte welkom, maar zorg wel snel voor een ticket, want op is op.

Meer lezen:
Yoga en meditatie hebben effect op moleculair niveau
Shinto en het belang van schoonmaken
Mérène blijft stralen

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie