Beleef de eerste Happy Spirit Days Special

The Optimist 7 sep 2021 Zingeving

Op 3 oktober is het eindelijk zover: dan starten de Happy Spirit Days Specials. Beleef verrassende zondagmiddagen op bijzondere locaties met een unieke combinatie van top performers. 

Ter vervanging van het Happy Spirit Days festival dat twee jaar op rij geen doorgang kon vinden, presenteert de organisatie op 3 oktober de eerste Happy Spirit Day Special. In het ‘houten’ Chocoladekerkje in Weesp beleef je een magische mix van yoga en mantrazang. De Nederlandse meditatiezangeres Tamara Puffer zingt die middag in lichttaal, ook wel zielentaal genoemd. Een magische ervaring, volledig afgestemd op het kleine aantal toehoorders. Ook zet ze haar vocalen in tijdens een yogales van yogadocente Nanda Lofvers. Samen brengen zij je tijdens een yoga-meditatieconcert in een ontspannende, meditatieve stemming.

Tickets en goodiebag

Een toegangsticket (€ 47,50) voor de Special koop je hier. Met dit ticket heb je vanaf 13:30 uur toegang tot de Van Houtenkerk in Weesp en wordt je voorzien van onbeperkt Yogi Tea, een gezonde soep voor tussendoor en een rijkgevulde goodiebag. De goodiebag is onder meer gevuld met Ashwagandha-KSM, het biologische voedingssupplement van Vitals (t.w.v. € 19,95). Ashwagandha wordt onder andere veel ingezet bij stresssituaties, omdat het ontspannend en rustgevend werkt. Ook ontvang je de Puressentiel Zuiverende Gel (t.w.v. € 6,40): een gel op basis van essentiële oliën en Aloë Vera waarmee je je handen kunt reiniger zonder gebruik te maken van water. En je krijgt een verpakking Yogi Tea en de nieuwste nummers van The Optimist en Yoga International cadeau.

Geen toegangstest nodig

Tijdens iedere Special start het programma om 14:00 uur en eindigt het om 17:00 uur. De ruimtes zijn geopend van 13:30 tot 17:30 uur. Als de Specials vanwege coronamaatregelen niet doorgaan, kun je het ticket verschuiven naar een volgende Special of het bedrag retour krijgen. Tijdens de Specials gelden de maatregelen van het RIVM. Door de beperkte aantal plaatsen en de ruimtelijke locatie kan er 1,5 meter afstand worden gehouden tot elkaar. Een vaccinatiebewijs of toegangstest is niet nodig.

Meer lezen:
Yoga en meditatie hebben effect op moleculair niveau
Shinto en het belang van schoonmaken
Mérène blijft stralen

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie