Optimistische cadeaus voor de feestdagen

The Optimist 15 dec 2021 Actualiteit

Met het vooruitzicht op een tweede ‘corona-kerst’ kan iedereen wel wat positieve cadeaus gebruiken.  Als The Optimist hebben wij daarom nu speciale kerst-abonnementen in de aanbieding. Met zo’n abonnement geef je een ander een jaar lang The Optimist cadeau en ontvangt hij of zij direct het januari-nummer in de bus. Verspreid de boodschap van positiviteit en maak de wereld een beetje mooier!

Liever een digitaal abonnement? Ook dat is nu cadeau te geven.

Daarnaast hebben wij in de webshop een uitgebreide selectie van boeken, die passen bij ons gedachtegoed. Deze boeken zijn per categorie te bekijken en in het bijzonder noemen wij onze recente eigen productie: het boek ‘Voor Altijd Jan‘ als ode aan Jan Terlouw. Geef deze kerst weer eens een origineel boek cadeau. Een boek is en blijft een persoonlijk cadeau; leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen. Of wat dacht je van het nieuwste boek van Michael Pilarczyk, ‘Je bent zoals je denkt‘.

Heb je vragen of wil je meer weten over een kerstabonnement? Mail dan naar info@theoptimist.nl en wij helpen je zo snel mogelijk aan het juiste cadeau.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie