Zoektocht naar talent in de nieuwste The Optimist

The Optimist 28 aug 2020 Samenleving

Ons nieuwste magazine is afgelopen week verschenen. Met als thema ‘Talent gezocht’ gaan we met bekende en onbekende optimisten dit onderwerp te lijf. Ali B siert de cover, en daarmee gaat een lang gekoesterde wens van de redactie in vervulling. Zijn initiatief ‘IkWilGroeien’ gaat als een lopend vuurtje rond en hij vertelt er alles over. Maar Ali B is niet de enige die het lezen van editie 194 van The Optimist magazine de moeite waard maakt.

Ervaring met talent

In onze zoektocht naar de ins en outs van talent spreken we met de ouders van pianotalent Jayden Ordonez (en ook met de achtjarige Jayden zelf), vertelt Winston Scholsberg over spreken in het openbaar, legt ondernemer Floris Koumans uit waar zijn zakentalent vandaan komt en beschrijft Eva Bastmeijer hoe het is om topsportster te zijn. Ook bekend jurylid Henkjan Smits doet een duit in het talentzakje, samen met meerdere ervaringsdeskundigen.

Happy Activist

Matthijs Jaspers staat in steeds groter wordende kring bekend als De Happy Activist. In die hoedanigheid plaatst hij bijna dagelijks positieve filmpjes op sociale media. Hij schreef voor ons een checklist voor het Nieuwe Helpen en gaat in de komende edities regelmatig een pagina vullen in ons tijdschrift.

En…

Het zakenhart staat deze keer in het teken van de bouwende mens, met onder andere een bijzonder interview met toparchitect Thomas Rau.

Op de overige pagina’s van het magazine vind je een kleurrijk beeldverhaal over wisdomkeepers, een interview met het Break-out Team, de visie van onze hoofdredacteur op racisme en nog vele andere verhalen die informeren en inspireren.

Een abonnee is beter af

Ben je geabonneerd op The Optimist? Dan heb je het nieuwste nummer inmiddels ontvangen. Als abonnee kun je de losse artikelen ook online lezen, deze vind je bij Artikelen. Ben je nog geen abonnee? Bestel dan de nieuwste Optimist in onze webshop. Nooit meer een nummer missen? Neem dan een abonnement op The Optimist. Ook los verkrijgbaar bij de boekhandel.

PS: Stuur die foto in!
Je hebt nog enkele dagen om je meest optimistische foto naar ons toe te sturen. Wie dit voor 1 september a.s. doet maakt kans op één van de vele prijzen. Stuur jouw zelfgemaakte foto naar redactie@theoptimist.nl. De winnaars ontvangen in september bericht van ons. Bovendien plaatsen wij de mooiste foto’s in overleg met de winnaars in de volgende editie van The Optimist. Dus doe mee!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie