Webinar met Jörgen Raymann vindt plaats op woensdag 30 augustus

The Optimist 28 aug 2017 Samenleving

Presentator, schrijver, cabaretier en entertainer Jörgen Raymann is exclusief voor The Optimist te gast in een webinar op woensdagavond 30 augustus om 20:00u. We zijn benieuwd welke vragen je voor hem in petto hebt.

In het juli/augustus nummer van The Optimist interviewden wij Raymann. Een bekende Nederlander die zich voluit optimist durft te noemen, daar moesten wij mee in gesprek. Het werd een leuk en inspirerend gesprek. Om hier een vervolg aan te geven organiseren wij een webinar, waarbij je vooraf ook vragen kunt stellen, die wij vervolgens aan hem zullen voorleggen. Via je computer of tablet kun je dan aanstaande woensdag ‘live’ zijn antwoorden horen en zien.

Jörgen Raymann doet een boekje open

Jörgen Raymann schreef eerder dit jaar het boek Raymann zoekt raad. Hierin beschrijft hij hoe hij zelf vorig jaar met succes uit een dal klom. Dat was niet de eerste keer. Natuurlijk, het zat hem vaak genoeg mee, maar met enige regelmaat liep hij een valkuil in. Om daar vervolgens weer uit te klimmen. Zijn optimisme lag hieraan ten grondslag, verkondigt hij stellig. In het boek laat Raymann aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven zien hoe je jezelf na tegenslagen steeds opnieuw kunt oprapen van de grond. Hij geeft relativerende en handige tips voor een open, gemotiveerde en positieve levenshouding en leert je verschillende manieren om je eigen weg naar geluk te vinden.

Stel een vraag aan Jörgen Raymann!

Heb je één of meerdere vragen voor Jörgen Raymann: stuur deze dan voor aanstaande woensdag naar redactie@theoptimist.nl, dan gaan wij kijken of we ze aan hem kunnen voorleggen.

In tegenstelling tot wat in het tijdschrift stond, vindt het webinar aankomende woensdag 30 augustus plaats (en niet op de 29ste).

Deelnemen aan webinar

Abonnees kunnen gratis deelnemen aan het webinar. Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je voor € 10,00 ook deelnemen aan het webinar. Klik om je aan te melden op de volgende link: https://theoptimist.nl/webinar-jorgen-raymann/ 

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Reacties zijn gesloten.