Webinar Jörgen Raymann

Webinar met Jörgen Raymann vindt plaats op woensdag 30 augustus

The Optimist webinar met Jörgen Raymann

Presentator, schrijver, cabaretier en entertainer Jörgen Raymann is exclusief voor The Optimist te gast in een webinar op woensdagavond 30 augustus om 20:00 uur. We zijn benieuwd welke vragen je voor hem in petto hebt.

In het juli/augustus nummer van The Optimist interviewden wij Raymann. Een bekende Nederlander die zich voluit optimist durft te noemen, daar moesten wij mee in gesprek. Het werd een leuk en inspirerend gesprek. Om hier een vervolg aan te geven organiseren wij een webinar, waarbij je vooraf ook vragen kunt stellen, die wij vervolgens aan hem zullen voorleggen. Via je computer of tablet kun je dan a.s. woensdag ‘live’ zijn antwoorden horen en zien.

Boekje open

Jörgen Raymann schreef eerder dit jaar het boek Raymann zoekt raad. Hierin beschrijft hij hoe hij zelf vorig jaar met succes uit een dal klom. Dat was niet de eerste keer. Natuurlijk, het zat hem vaak genoeg mee, maar met enige regelmaat liep hij een valkuil in. Om daar vervolgens weer uit te klimmen. Zijn optimisme lag hieraan ten grondslag, verkondigt hij stellig. In het boek laat Raymann aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven zien hoe je jezelf na tegenslagen steeds opnieuw kunt oprapen van de grond. Hij geeft relativerende en handige tips voor een open, gemotiveerde en positieve levenshouding en leert je verschillende manieren om je eigen weg naar geluk te vinden.

Stel een vraag!

Heb je één of meerdere vragen voor Jörgen Raymann: stuur deze dan voor a.s. woensdag naar redactie@theoptimist.nl, dan gaan wij kijken of we ze aan hem kunnen voorleggen.

Deelnemen aan het webinar

 

Let op: in tegenstelling tot wat in het tijdschrift stond, vindt het webinar aankomende woensdag 30 augustus plaats (en niet op de 29ste).