The Optimist magazine nu verkrijgbaar!

The Optimist 21 okt 2022 Gezondheid

De nieuwste editie van magazine The Optimist is vanaf vandaag verkrijgbaar in de webshop en bij de boekhandel. Met dit keer als thema: ‘Lekker in je vel’, inclusief een cover-interview met schaatskampioene Marianne Timmer.

Marianne Timmer: ‘Zoek de optimisten op!’

Na een succesvolle schaatscarrière en drie gouden medailles op de Olympische Spelen is Marianne Timmer nog dagelijks bezig met haar vitaliteit. In een interview spreken we haar over hoe zij fit blijft en hebben we het over haar missie om anderen hierbij te helpen. En dat gaat verder dan beweging. Zo drukt ze de lezer op het hart: ‘Ik geloof dat het heel belangrijk is dat je optimistische mensen om je heen hebt.’

Hoe lekker zit jij in je vel?

Lekker in je vel zitten gaat eigenlijk over hoe vitaal je bent, zowel fysiek als mentaal. Het magazine staat vol verhalen die je hierbij op weg helpen. Laat je inspireren door een vitaloog, lees over ‘precisie-vitaliteit‘ en leer alles over het nut van samen bewegen – en nog veel meer!

Lees het magazine

Tijdschrift The Optimist is verkrijgbaar bij de betere boekhandel of bestel je in de webshop. Word je liever abonnee? Bekijk hier de opties.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie