Pionieren met voedsel: vanavond live via Zoom

The Optimist 14 dec 2020 Zingeving

Het pionieren op het gebied van voeding vraagt niet alleen om creativiteit, maar ook om doorzettingsvermogen. Tijdens een live online-sessie die wordt uitgezonden via het platform van Humanity Rising Nederland, gaat The Optimist’s hoofdredacteur Brian de Mello in gesprek met een aantal bijzondere gasten:

  • Merijn Everaarts; oprichter en eigenaar van Dopper. Een sociaal ondernemer die onlangs de impact hub Oceans opende in Haarlem. Op de begane grond van dit gebouw realiseerde hij een langgekoesterde droom: vegan restaurant Mama Gaia.
  • Pepijn Ornstein; oprichter en eigenaar van Professor Grunschnabel. Hij maakt vegan ijs met exclusieve smaken voor een breed publiek. Pepijn studeerde Japans en was jarenlang werkzaam in het verre oosten voordat hij ging pionieren met voeding.
  • Ira van Eelen; mede-oprichter en CEO van KindEarth.Tech. Van huis uit is Ira niet alleen designer en voedselinnovatiedeskundige; ze is ook de dochter van de uitvinder van het kweekvlees, Willem van Eelen.
  • Jaap Korteweg; mede-oprichter van De Vegetarische Slager en nu druk bezig met Those Vegan Cowboys, om melk te maken zonder tussenkomst van koeien. Zo wordt hij wellicht de eerste veganistische melkboer ter wereld. Samen met Niko Koffeman siert hij de huidige cover van The Optimist.

 

Je kunt via deze link deelnemen aan de Zoom.

Gewoon meekijken met de livestream kan ook, via het YouTube-kanaal van HRN.

De huidige editie van The Optimist is hier te koop of per artikel te lezen vanaf 25 cent.

 

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

3 reacties op “Pionieren met voedsel: vanavond live via Zoom”

  1. Ik ben het helemaal met Riet eens.
    Daarbij: kan ik de YouTube op een ander moment kijken?

Geef een reactie