Nieuwste The Optimist: ‘Ik bén deze natuur!’

The Optimist 25 feb 2022 Natuur & Milieu

Op de cover van de nieuwste The Optimist pronkt Txai Suruí. De inheems-Braziliaanse natuurbeschermer hield een openingstoespraak tijdens de klimaatconferentie COP26 en is daarmee de verbeelding van het thema van deze editie: natuurherstel.

Het herstellen van de natuur is een actueel en urgent onderwerp. Het thema van het 203e nummer van The Optimist geeft weer hoe natuurherstel eruit kan zien. En ook welke wisselwerking dit herstel heeft op de mens als onderdeel van de natuur.

Ook de mens herstelt?

Want natuurherstel werkt twee kanten op. Hoe fiksen we wat we hebben stukgemaakt aan de Aarde? En hoe helpt onze planeet onszelf beter te maken? Laat je inspireren door de stem van het water, lees een interview met een bossenexpert van het WWF en ervaar de genezende kracht van de natuur.

En meer optimisme

Naast de zeven indrukwekkende verhalen over natuurherstel uit het thema, zijn er zoals altijd nog meer goed gevulde rubrieken in het tijdschrift te vinden. Leer onze columnisten kennen, lees optimistische achtergrondartikelen en laat je inspireren door hoopvolle geluiden uit de onderstroom.

De nieuwste editie van The Optimist koop je nu bij de boekhandelaar of bestel je in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie