Nieuwjaarsaanbieding: Start het jaar gezond met de eendaagse BodyTalk Access Training

The Optimist 10 jan 2019 Gezondheid

‘Deze training heeft mij veel gebracht want ik heb nu de tools waarmee ik zelf aan de slag kan om mijn eigen vitaliteit en gezondheid te versterken’, zegt Bastiaan Slijpen (32), een econoom die last had van astma en diverse allergieën. En dat is slechts één voorbeeld uit velen, volgens Christine Wagner, één van de twee Bodytalk Access Trainers in Nederland.

‘Na afloop van iedere BodyTalk Access Training zie ik mensen meer ontspannen vertrekken dan ze aankwamen. Vaak zijn hun klachten zoals rugpijn, spijsverteringsproblemen of chronische vermoeidheid verminderd of zelfs verdwenen door de dagelijkse toepassing van de zes makkelijke technieken van BodyTalk Access. Tevens heb ik de zware bijwerkingen van een chemokuur, klachten van een burn-out of stemmingswisselingen zien verbeteren’, zegt Wagner.

We schreven al eerder over het BodyTalk programma. Door deze training van maar tien minuten in je dagelijkse routine te integreren, werk je aan een gezondere versie van jezelf. En de technieken zijn eenvoudig, dus kun je ze bij familieleden en vrienden toepassen, maar ook op school om de concentratie te verbeteren of op sportverenigingen ter voorbereiding op een wedstrijd.

BodyTalk Systeem

Het BodyTalk Systeem werd ontwikkeld door de Australiër dr. John Veltheim en is holistische gezondheidszorg ten voeten uit. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Inmiddels is het BodyTalk Systeem in meer dan zestig landen bekend. Het richt zich op het individu op maat; op onze emoties, op omgevingsfactoren, op ons DNA en op onze fysieke constitutie. Deze factoren hebben namelijk allemaal invloed op onze gezondheid. Om gezond te blijven, of te worden, moet iedere cel in ons lichaam met iedere andere cel communiceren. Deze communicatie wordt echter vaak beperkt door stress, toxines, ingrijpende gebeurtenissen, denkpatronen en emoties.

‘Gedurende een BodyTalk-sessie kijkt de BodyTalk-practitioner waar precies in ons lichaam de communicatie tussen verschillende lichaamsdelen verbeterd moet worden om onze gezondheid te bevorderen’, vertelt Wagner. ‘En omdat is gebleken dat bepaalde technieken een grote impact hebben op onze gezondheid, is BodyTalk Access ontwikkeld. Zo kan iedereen zijn veerkracht en balans ondersteunen.’ Deze technieken leer je in één dag tijdens de BodyTalk Access Training.

Aanbieding voor The Optimist Daily lezers
De BodyTalk Access-training leert je een set van zes toegankelijke technieken die je bij jezelf en anderen kunt toepassen, ook preventief. Tijdens een training worden de functies van de hersens geoptimaliseerd. Ook worden het geheugen, de focus, slaap en coördinatie gestimuleerd.

Naast pijnverlichting, een betere balans en het afnemen van stemmingswisselingen en vermoeidheid heeft een BodyTalk-Access training nog vele andere voordelen. Speciaal voor jou als Daily-lezer geeft Christine Wagner, gecertificeerd BodyTalk Practitioner en BodyTalk Access-trainer, de mogelijkheid om een training (t.w.v. € 160,-) te volgen voor € 125,-.

De komende BodyTalk Access-trainingen vinden plaats van 9.30 – 17.00 uur in Bloemendaal op de volgende data:

Zondag 13 januari 2019
Zaterdag 26 januari 2019
Zaterdag 2 februari 2019

Aanmelden kan bij Christine Wagner via: tinew@xs4all.nl of telefonisch via 06 555 777 90. Vermeld daarbij dat je lezer bent van The Optimist Daily om de korting te ontvangen. Meer informatie vind je op de website www.bodytalknederland.nl. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, vol=vol.

Reacties

Geef een reactie