Kerstaanbieding: een dag training om je gezondheid, veerkracht en mentale balans te versterken

The Optimist 20 dec 2018 Gezondheid

Last van terugkerende migraine, chronische vermoeidheid of stekende pijn? Deze klachten kunnen door het dagelijks toepassen van het BodyTalk Access-programma verdwijnen. Maak als lezer van The Optimist Daily tegen gereduceerd tarief kennis met het BodyTalk Access-programma.

Concentratieproblemen bij kinderen, een vervormde rug door scoliose, terugkerende migraine, chronische vermoeidheid of stekende pijn in een knie – dit zijn maar een paar van de vele klachten die door dagelijkse toepassing van het BodyTalk Access-programma zijn verbeterd en verdwenen. Door deze kleine toepassing van maar 10 minuten in je dagelijkse routine te integreren, werk je aan een gezondere versie van jezelf.

Het BodyTalk Systeem werd ontwikkeld door de Australiër Dr. John Veltheim en is holistische gezondheidszorg ten voeten uit. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Inmiddels is het BodyTalk Systeem in meer dan 60 landen bekend. Het richt zich op het individu op maat; op onze emoties, omgevingsfactoren, ons DNA en onze fysieke constitutie. Deze factoren hebben namelijk allemaal invloed op onze gezondheid. Om gezond te blijven – of te worden – moet iedere cel in ons lichaam met iedere andere cel communiceren. Deze communicatie wordt echter vaak beperkt door stress, toxines, ingrijpende gebeurtenissen, denkpatronen en emoties.

Pas BodyTalk zelf toe

Met het BodyTalk Systeem komen we te weten waar in ons lichaam de communicatie hersteld moet worden om onze gezondheid te verbeteren. In Nederland zijn er inmiddels diverse ‘BodyTalkers’ actief waar je terecht kunt voor een behandeling. Een gecertificeerde BodyTalk-practitioner bekijkt dus het hele verhaal achter een symptoom. Het mooie is dat je het ook gewoon zelf kunt toepassen. Dit leer je tijdens een BodyTalk Acces-training.

Aanbieding voor The Optimist Daily lezers

De BodyTalk Access-training leert je een set van zes toegankelijke technieken die je bij jezelf en anderen kunt toepassen om de gezondheid en veerkracht te versterken. Dit werkt ook preventief. Tijdens een training worden de functies van de hersens geoptimaliseerd. Ook worden het geheugen, de focus, slaap en coördinatie gestimuleerd.

Naast pijnverlichting, een betere balans en het afnemen van stemmingswisselingen en vermoeidheid heeft een BodyTalk-Access training nog vele andere voordelen. Wil je dit wel eens ervaren? Speciaal voor jou als Daily-lezer geeft Christine Wagner, gecertificeerd BodyTalk Practitioner en BodyTalk Access-trainer, de mogelijkheid om een training (t.w.v. € 160,-) te volgen voor € 125,-.

De komende BodyTalk Access-trainingen vinden plaats van 9.30 – 17.00 uur in Bloemendaal op de volgende data:

Zondag 13 januari 2019
Zaterdag 26 januari 2019
Zaterdag 2 februari 2019

Meld jezelf aan voor de training bij Christine Wagner via de mail: tinew@xs4all.nl of telefonisch via 06 555 777 90 en vermeld daarbij dat je een lezer bent van The Optimist Daily. Meer informatie vind je op de website www.bodytalknederland.nl. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, vol=vol.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie