Onderstroom podcast #39: Maak je dromen waar

Arie Dekker 22 nov 2021 Zingeving

Misschien zegt de Braziliaanse schrijver Paulo Coelho het wel het mooist: ‘Er is maar een ding dat het onmogelijk maakt om je dromen waar te maken: de angst dat het mislukt.’ Oprichter van het jongerenplatform Hunt Your Dream Menco Erenst vertelt hoe je met zijn app iedere dag vanuit positiviteit en liefde onbevreesd een stapje zet in de richting van je dromen, zelfs als corona en ander leed deze nog zo ver laten lijken.

Waar droom jij van? Vertel het ons via redactie@theoptimist.nl of door een reactie achter te laten onder dit artikel. Wie weet kom jij dan in ons nieuwe luisteraarssegment ‘Luisteraar in beeld’.

Heb jij de vorige podcast over verslaving gemist? Die kun je hier terugluisteren. Hierin vertellen Paul Smit en Esther ten Hove met neurowetenschappelijke inzichten en humor hoe je een verslaving een halt toeroept. De podcast is ook te beluisteren via SpotifyApple Podcasts en iedere andere plek waar je graag naar podcasts luistert. Deel de podcast ook met een vriend, of laat een positieve review achter op Apple Podcasts!

Links:
Website Hunt Your Dream: www.huntyourdream.com
Hunt Your Dream download Apple: apps.apple.com
Hunt Your Dream download Android: play.google.com
De StayFine podcast: www.theoptimist.com
Giel Beelen over zijn droom: www.youtube.com
Vajen van den Bosch over haar droom: www.youtube.com

Arie Dekker

Arie Dekker

'De wereld staat in brand en in 2030 lopen we allemaal tot onze knieën in...

Meer over Arie Dekker >

Reacties

Geef een reactie