Laat je inspireren door de kracht van je focus

The Optimist 17 apr 2018 Zingeving

Niemand ontkomt aan tegenslagen. Hoe we ons leven hierdoor laten beïnvloeden hebben we zelf in de hand. Neil Pasricha legt uit hoe je jouw focus kunt veranderen om een fantastisch leven te leiden.

Pasricha had een zorgeloos, fantastisch leven. Een aantal minder leuke gebeurtenissen bracht hier verandering in. Ineens moest hij om zien te gaan met heftige situaties en emoties. Door zich bewust te focussen op positieve dingen ontwikkelde hij een formule voor een fantastisch leven. Het begon voor hem allemaal bij klein geluk. Pasricha geeft in zijn Ted Talk voorbeelden van kleine geluksmomenten die hem er weer bovenop hielpen. Het delen van fijne dingen op zijn website leidde voor hem tot een succesvol blog. Hij werd zelfs een bestseller auteur.

Om een fantastisch leven te leiden, ontwikkelde Pasricha een formule. Zijn formule van de drie A’s is universeel en voor iedereen toepasbaar. De formule vergt wellicht een verschuiving in je focus en manier van denken, maar is de moeite waard om toe te passen.

Bekijk onderstaande talk van Pasricha, laat je inspireren door de kracht van je focus en leid een fantastisch leven!
 

Reacties

Eén reactie op “Laat je inspireren door de kracht van je focus”

  1. Hallo mam,
    Hier een ted talk die ik net keek.
    Ik moest aan jou denken nav je telefoontje vannochtend.
    Kus,
    Wil

Geef een reactie