Kom naar Inspiratium II

The Optimist 14 aug 2019 Zingeving

Het Inspiratium was een grote hit. De interactie tussen sprekers en publiek was warm en stemde positief. De gedeelde ervaringen en wijze lessen in de workshops zorgden voor inspiratie, zingeving en optimisme. Dit waren voor The Optimist genoeg redenen om een tweede editie te organiseren. Inspiratium II komt eraan en The Optimist nodigt je uit. Ben je een Daily-lezer? Profiteer dan van onze vroegboekkorting.

Inspiratium II vindt plaats op vrijdag 11 oktober en wordt georganiseerd door The Optimist en radiozender Sublime. Ontmoet inspirerende sprekers en ervaar wegen die leiden naar meer geluk en minder stress. De middag zal in het teken staan van een mooi thema: vooruitgang creëer je zelf! Het is voor alle deelnemers een mooie kans om de blik te verbreden, aldus onze eigen hoofdredacteur Brian de Mello.

Inspirerende sprekers

Net als bij de eerste editie word je aan de hand genomen door bijzondere sprekers. Futurist Christian Kromme zal de dag openen met zijn visie op de veranderingen die ons staan te wachten. Hans Andeweg legt daarna uit hoe we energie van intenties kunnen richten. De dag wordt afgesloten door filosoof René ten Bos die zijn gedachten zal delen. Het gehele programma is te vinden op de website van Inspiratium II.

Korting

De lezers van de daily krijgen €20,- vroegboekkorting bij het bestellen van kaarten door de kortingscode DAILY2019 te vermelden. Kaarten kun je hier bestellen voor €89,-. In de prijs van de tickets is toegang tot het congres inbegrepen, inclusief twee break-outsessies naar keuze, en alle hapjes en drankjes die je die middag krijgt voorgeschoteld. Er kunnen maximaal 200 deelnemers deelnemen dus wees er snel bij.

Ben je niet bij de eerste editie van Inspiratium geweest, maar wil je graag weten hoe het daar was? Lees hier het verslag. We hopen je te verwelkomen op 11 oktober om samen te komen en geïnspireerd te raken.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Kom naar Inspiratium II”

  1. Inspiratium II was weer super leerzaam. Boeiende sprekers met nieuwe inzichten en een positieve sfeer.
    Nu nog tijd nemen om alles te verwerken en er iets mee te doen.

Geef een reactie