Kijk de bioscoopfilm MIJN REMBRANDT online + WINACTIE

The Optimist 25 mrt 2020 Samenleving

De documentaire MIJN REMBRANDT heeft slechts twee weken kunnen draaien op het grote scherm. Hierdoor zijn veel mensen deze interessante film misgelopen. Gelukkig biedt het online platform Picl films aan die op dit moment in het filmtheater hadden moeten draaien en kun je MIJN REMBRANDT vandaag nog thuis op de bank bekijken.

MIJN REMBRANDT ging in november op het IDFA (International Documentary Filmfestival Amsterdam) in wereldpremière in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré, waar deze lovend werd ontvangen. MIJN REMBRANDT is de ‘mooi gefilmde documentaire’ (★★★★ NRC) van de Nederlandse filmmaakster Oeke Hoogendijk. Altijd al benieuwd geweest naar de wereld van de kunsthandel? Deze film biedt ‘nieuwe inzichten en een fascinerend kijkje achter de schermen’ (★★★★ de Volkskrant). Hoogendijk geeft ‘op sterke wijze de emotionele waarde van kunst’ (Het Parool) weer. Én daarbij heeft MIJN REMBRANDT vorige week met meer dan 10.000 bezoekers de Kristallen Film-status behaald.

In samenwerking met Cinéart geven wij een aantal van onze Daily-lezers de kans om alsnog MIJN REMBRANDT te bekijken. Wegens omstandigheden geven wij dus geen vrijkaartjes voor een bioscoopbezoek weg, maar bieden wij de actuele variant daarvan aan in de vorm van een kijkcode. Met deze unieke code kun jij MIJN REMBRANDT via Picl gratis thuis online bekijken. Wil jij graag kans maken op de kijkcode? Mail dan naar redactie@theoptimist.nl o.v.v. MIJN REMBRANDT en laat ons in de e-mail weten waarom jij deze documentaire graag wilt zien.

Kun je niet wachten en wil je deze fascinerende documentaire nu al bekijken? Klik hier om MIJN REMBRANDT online te bekijken.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Kijk de bioscoopfilm MIJN REMBRANDT online + WINACTIE”

Geef een reactie