Onderstroom podcast #27: Zo help je iemand echt door donkere dagen heen

Arie Dekker 7 jun 2021 Gezondheid

Hoe ga jij om met een familielid dat een depressieve periode, ingewikkelde stoornis of in het algemeen ‘donkere dagen’ moet doorstaan? Volgens Sanne van Arnhem doen wij het met de beste bedoelingen niet altijd goed. Het loslaten van een rol als redder is cruciaal om iemand echt te kunnen ondersteunen.

Hoe help jij anderen door moeilijke tijden heen? Vertel het ons via Redactie@TheOptimist.nl of door een reactie achter te laten onder dit artikel. Wie weet kom jij dan in ons nieuwe luisteraarssegment ‘Luisteraar in beeld’.

Heb jij de vorige podcast over imperfectie gemist? Die kun je hier terugluisteren. Hierin vertelt Luc van Gorp hoe mensen pas echt gelukkig worden als ze imperfectie omarmen. De podcast is ook te beluisteren op SpotifyApple Podcasts en welke andere plek je dan ook graag podcasts luistert. Deel de podcast ook met een vriend, of laat een positieve review achter op Apple Podcasts!

Links:
Meer over Red mij niet: www.awbruna.nl
Meer over Ten ways not to kill yourself: www.harpercollins.com

Ga jij zelf door donkere dagen? Wees dan niet bang contact op te nemen met het nummer 113. Kijk hier voor meer informatie: www.113.nl

Arie Dekker

Arie Dekker

'De wereld staat in brand en in 2030 lopen we allemaal tot onze knieën in...

Meer over Arie Dekker >

Reacties

Geef een reactie