Gezocht: Happy Hunters

The Optimist 12 mei 2021 Samenleving

Tijdschrift The Optimist en platform The Happy Activist starten binnenkort de DOE Mee Agenda. Een landelijke online agenda met een selectie van de leukste positieve events, pop-ups, clean ups en andere activiteiten op het gebied van duurzaamheid en inclusiviteit.

In de DOE Mee agenda wordt dagelijks een constante stroom van leuke, bijzondere en slimme events gedeeld. De agenda maakt per provincie overzichtelijk aan welke activiteiten je kunt deelnemen. Iedereen kan een event aanmelden. Daarnaast gaan we zelf op zoek naar goeie doe-dingen in Nederland. En daarvoor zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken Happy Hunters
Als Happy Hunter ben je onze tipgever in het veld, en houd je je ogen open voor positieve events in jouw provincie, die je wekelijks aan ons doorgeeft. Zo word je een onmisbare schakel in de positieve gedragsverandering van ons land.

Wat krijg je ervoor terug?
Als dank krijg je een vermelding als Happy Hunter op de website, een digitaal jaarabonnement op The Optimist en een goedgevulde goodiebag. Daarnaast vindt er maandelijks een overleg plaats met alle Happy Hunters, samen met Matthijs Jaspers: The Happy Activist himself.

Ja, ik word Happy Hunter!
Wil jij je wekelijks een paar uurtjes inzetten om positieve events in jouw provincie te verzamelen? Meld je dan aan via https://thehappyactivist.org/doemee/ 

Bron: The Happy Activist
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

2 reacties op “Gezocht: Happy Hunters”

  1. Gisteren in heel lange file staande, plots “autopech”; enkele “volgers” en “kijkenden” hielpen me onmiddellijk met opduwen naar een P-plekje en bellen naar de wegenwacht; daarna zelfs belangstellend informerend en een schrikdrankje (“Fris of water”) aanbiedend.
    Vooral “jonge” mensen! Geweldig dat heel onverwacht wijzigende spontane gedrag!

  2. Zoals Tom Mann zegt: ‘De toekomst van de wereld is van de jeugd van de wereld, en het is door de jeugd en niet door het oude dat het vuur van onze passie warm blijft en de wereld verlicht.’

Geef een reactie