Geleide visualisaties bij hoogsensitiviteit

The Optimist 27 mrt 2020 Gezondheid

Eind vorig jaar verscheen het Handboek voor hoogsensitiviteit van Mérène Rouma. Voor iedereen die meer wil begrijpen over dit onderwerp in relatie tot het chakrasysteem van de mens is dit boek een must. Nu zijn ook de geleide visualisaties op audio verkrijgbaar. Met korting of zelfs gratis.

Hoogsensitiviteit blijkt alles te maken te hebben met het kunnen beheren van je chakra’s, de energiepunten in je lichaam. Rouma schreef dit boek vanuit haar uitgebreide ervaringen als coach van hoogsensitieve mensen en van anderen die worstelen met mentale blokkades en uitdagingen. Op een praktische manier, door middel van eenvoudige oefeningen, laat ze zien hoe het mechanisme werkt dat diep van binnen speelt en waar je invloed op kunt hebben. Om jezelf te verbinden met wie je innerlijk echt bent en om je energiesysteem op een passende manier in te richten, zodat je het leven kunt leven dat bij je hoort.

De geleide visualisaties uit het boek zijn ingesproken, en het MP3-bestand is vanaf nu verkrijgbaar. Lezers van deze nieuwsbrief betalen hiervoor geen € 15,15 maar € 10,10. Voor wie het boek al heeft, is het MP3-bestand gratis beschikbaar. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een e-mail sturen naar merene.rouma@hetnet.nl en vermeld daarbij de NUR-code van het boek. Dat getal vind je op pagina 1 van het boek (onder het ISBN-nummer).

Heb je het boek nog niet maar wil je het wel bestellen? Dan kan dit via de webshop van The Optimist of via de boekhandel.

Wilt u uitsluitend de MP3 met geleide visualisaties ontvangen, maak dan € 10,10 over op bankrekening NL23 ABNA 0544869710 t.a.v. E.J.M. Rouma o.v.v. ‘MP3 boek’ en stuur daarna een e-mail naar merene.rouma@hetnet.nl.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Geleide visualisaties bij hoogsensitiviteit”

  1. Ik moet hier toch ernstig tegen protesteren: hoogsensitiviteit heeft niets te maken met het kunnen beheren van je chakra’s. Het is een combinatie van eigenschappen die vanuit de evolutie is boven komen drijven als helpend in de overleving van de soort. Bij dieren is dit nog zichtbaar. Die eigenschappen maken wel soms gevoeliger voor klachten, zoals moeheid en snel overprikkeld zijn en deze kunnen o.a. door energetisch te werken aangepakt worden.
    Voor veel hsp-ers is werken met chakra’s makkelijk en vanzelfsprekend, maar dat is iets anders dan hierboven gesuggereerd.
    Ik ken boek en schrijfster niet, maar ik hoop dat het boek met deze titel meer vertelt dan alleen het energetische verhaal. De laatste 5 jaar is er een hausse aan wetenschappelijke literatuur losgekomen over bv de neuropsychologische achtergronden van hoogsensitiviteit. Deze verdienen een plek in een handboek.
    Ook ‘mentale blokkades’ zijn niet vanzelf voortkomend uit hoogsensitiviteit, maar vinden kun oorsprong in oude ervaringen of psychotraumata.

Geef een reactie