Exclusief: Satish Kumar komt naar Nederland!

The Optimist 8 sep 2020 Zingeving

Hij geldt als een markant figuur op het gebied van ecologie. Vredes- en milieuactivist Satish Kumar houdt op zaterdagmiddag 19 september 2020 een lezing in Zeist. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en tevens een mogelijkheid om het online te volgen.

In 2017 publiceerden wij in The Optimist zijn artikel ‘De aarde die ik liefheb’, waarin hij een pleidooi hield voor de spirituele economie, die uitgaat van respect voor de natuur. Sindsdien heeft de 84-jarige Brits-Indiase activist niet stilgezeten. Hij is naast spreker en schrijver ook lid van het managementteam van The Resurgence Trust, een educatieve liefdadigheidsinstelling die strijdt voor positieve ecologische verandering. Daarnaast is Kumar mede-oprichter van het Schumacher College, een van de meest gerenommeerde opleidingsinstituten voor ecologische studies ter wereld.

Club Groeneveld is als partner van The Optimist de organiserende partij achter dit evenement dat plaatsvindt in cultuur- en congrescentrum Antropia te Zeist. Namens hen mogen wij onze lezers van The Optimist Daily uitnodigen om deelgenoot te zijn van deze exclusieve gebeurtenis. Aan deelname zijn kosten verbonden. Een fysiek ticket kost 42,35 euro, een livestream ticket 12,10 euro (prijzen incl. btw). Aanmelden kan hier.

Het evenement voldoet aan de RIVM-richtlijnen. Daardoor is het aantal zitplaatsen gelimiteerd. Meer informatie is te verkrijgen bij Club Groeneveld via 0294-745330 of stuur een mail met jouw naam en telefoonnummer naar info@clubgroeneveld.nl.

Het artikel uit 2017 van The Optimist vind je hier.

Meer positief nieuws lees je op onze website.

 

 

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Exclusief: Satish Kumar komt naar Nederland!”

  1. Neem me niet kwalijk, echter Satish Kumar, van waar af en hoe komt u naar Nederland gereisd? Ecologie en milieu dan? bij vliegtuig gebruik, helaas dus niet consequent en duurzaam verantwoord. des ondanks wens ik u een behouden aan en thuiskomst.

Geef een reactie