Een extra dik jubelnummer

The Optimist 21 aug 2021 Zingeving

Poeh! Dan zit je op nummer 200. Wij staan stil bij dit grootse moment met een speciaal feestnummer. Niet alleen is deze The Optimist extra dik. Ook laten wij jou aan het woord.

Misschien heb je hem gemist: de Beste TOM schrijfchallenge. Na een aanzienlijk aantal inzendingen had onze lezersraad – bestaande uit Yolanda Eijgenstein, Cathelijne Esser, Gijs de Swarte en Jan Terlouw – de schone taak om zestien verhalen te waarderen. Wij maakten die selectie van de meest ontroerende, inspirerende, grappige en vooral optimistische verhalen. Zo schrijft Oscar Peeze Binkhorst over zwangerschap in de derde persoon, Laat Lia Molendijk de consequenties zien van ‘maar’ vijf minuten en neemt Irene Oerlemens je mee op een tocht door het bos.

En nog veel meer…

Niet alleen de lezers laten wij aan het woord. Zo draagt Toon van Driel, de tekenaar van onder andere F.C. Knudde, met zijn nieuwste creatie bij aan een betere wereld, lees je in ons beeldsegment over de street art kunstenaar Frankey en vertelt dokter Judith Kocken over de holistische aanpak. En er is nog meer: Ons businesssegment maakt een comeback! Hierin vertelt ondernemer Michael van Loenen hoe hij de wereld verbetert met boeken, laten wij de oprichters van het journalistieke platform Re-story aan het woord over hoe zij een narratief weven voor transitie en leert Willem van der Schoot je meer over de Havas Lemz-filosofie.

Pak nu je voordeel en laat optimisme zegevieren!

Optimistisch en voordelig? Het kan! Je krijgt met ons proefabonnement nu twee nummers voor maar €15,-. Geen enkele reden dus om je niet aan te sluiten bij hét optimistische opinietijdschrift van Nederland en Vlaanderen!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie