Dwarslopers Dialogen over de vrije mens

The Optimist 26 jul 2023 Zingeving

Samen met de Vrije Hogeschool en Cultuur- en Congrescentrum Antropia organiseert de Optimist een reeks gespreksavonden onder de noemer ‘Dwarslopers Dialogen’. Het thema ‘de vrije mens’ staat hierbij centraal.

De eerste dialoogavond vindt plaats op donderdag 14 september. Gastspreker die avond is Asha Lalai die zal spreken over geluk en vrijheid.

Goed gesprek

De reeks gespreksavonden staat ingepland van september a.s. tot en met juni 2024. In april 2024 is er een onderbreking van de reeks, want dan vindt het Dwarslopers Festival plaats; om precies te zijn op zaterdag 13 april. Asha Lalai, die de Dialogenserie aftrapt, staat bekend om haar inzet voor het bevorderen van werkgeluk en haar verbindende rol in de samenleving waarmee ze veel mensen inspireert. Na het gesprek met Asha is er aansluitend een borrel.

Praktische informatie

De zaal van cultuur- en congrescentrum Antropia (Hoofdstraat 8, Driebergen) is open vanaf 19:00u, de dialoog start om 19:30u. Toegangskaarten à € 15,- bestel je hier online (via ticketpartner Go-tickets). Wil je de hele reeks Dwarslopers Dialogen bijwonen? Dan kun je een passe-partout aanschaffen voor alle 9 gespreksavonden op Antropia. Je betaalt dan geen € 135,00, maar slechts € 99,95. Alle prijzen zijn inclusief BTW, ticket/reserveringskosten en een drankje na afloop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

2 reacties op “Dwarslopers Dialogen over de vrije mens”

Geef een reactie