Ontspannen de zomer in met het Dump je Stress Zomerweekend
Uitgelicht Zingeving

Ontspannen de zomer in

The Optimist 17 jul 2019

De vakantieperiode is een moment om op adem te komen, te ontspannen of lekker van het weer te genieten. Om alvast in de stemming te komen, hebben we een lezersaanbieding. Geniet als The Optimist Daily-lezer van het Dump je Stress Zomerweekend en profiteer van een korting van 35 euro.

De holistische gezondheidsexpert Jeanine Theunissen organiseert 20 en 21 juli het Dump je Stress Zomerweekend. Dit weekend vormt een doe-het-zelf handvat voor preventie en herstel van een burn-out. Leer hoe je stress niet opslaat in je lijf, of het juist kwijtraakt als het erin zit. Jeanine vertelt: ‘Werkstress en werkdruk hebben stevig wat invloed op onze vitaliteit en ons humeur. Maar dat kan best wat minder.’

De gezondheidsexpert gaat in haar lessen en workshops uit van specifieke bewegingen waarmee je stress kunt loslaten en energie opladen. Dit doet ze met een eigenzinnige mix van diverse body en mind technieken. Met Chi Kung, Energy Medicine, Dansen, Forest Bathing en Tennisbalmassage kom je ontspannen het weekend door.

Leren te ontspannen is een kunst die essentieel is voor goede prestaties op het werk en een optimale inzet. Jeanine’s trainingen zijn laagdrempelig, praktisch, down-to-earth en realiseerbaar. Leer haar out-of-the-box denken met een uitgesproken voorkeur voor strategisch lui zijn! Door de ontspannende trainingen voelt het als een vakantieweekend.

Lezersaanbieding

Het programma en verdere informatie staan op de website. Het hele weekend kost 175 euro all-in, maar lezers van The Optimist Daily krijgen 35 euro korting als ze zich inschrijven en betalen op 17 en 18 juli. Dit is mogelijk door Jeanine zelf te mailen op het volgende mailadres: jeanine@gezondheid-workshops.nl

Mail Jeanine de code ‘Optimist Daily’ en geef aan dat je je wilt inschrijven. Let op, de korting geldt alleen als de inschrijving en betaling op 17 of 18 juli gedaan worden. Schrijf je in voor een extra dosis energie, veerkracht en ‘flow’.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

1 reactie

  1. Heerlijke workshops van Jeanine, ontspannen, speels en met veel humor en relativering gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *