Maak gezond eten je goede voornemen

The Optimist 16 dec 2021 Gezondheid

Behoort gezond eten ook tot jouw goede voornemen voor 2022? In de week van 20 t/m 24 december helpt The Optimist je hiermee graag op weg.

Als we de afgelopen jaren iets hebben geleerd, is het wel het belang van een gezonde leefstijl. Goede voeding is hier een groot onderdeel van. Maak er vanaf 2022 je prioriteit en ga actief aan de slag met je gezondheid. Je krijgt de komende week artikelen en tips voorgeschoteld over dit belangrijke onderwerp.

Zo kijken we naar de invloed van voeding op onze gezondheid. Wist je bijvoorbeeld dat klachten als vermoeidheid vaak zijn op te lossen met eten? Om je uitgebreid te informeren over wat voeding met je doet, laten we twee experts aan het woord. En wanneer je liever vandaag als morgen al begint met een gezond voedingspatroon, geven we tips en tricks voor de feestdagen.

Houd volgende week de website, Facebook, Instagram en LinkedIn in de gaten voor artikelen en tips over gezond eten.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Eén reactie op “Maak gezond eten je goede voornemen”

  1. Beste mensen ik zie veel artikelen over eten maar ik raad iedereen de nieuwe trilogie aan waar worden wij nu echt ziek van ik ben gepetrifeerfd geworden van wat daar instaat niets van wat de geneeskunde ons leerde klopt dat zal misschien mensen helpen een goede keuze te maken in hu voeding groetjes karel

Geef een reactie