Boekentip: Vleugels van Baukje ten Herkel

The Optimist 23 dec 2022 Zingeving

Ben je op zoek naar een vreugdevoller bestaan? Levenscoach Baukje ten Herkel helpt je op weg met haar boek Vleugels, het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

‘Klein leed’

Merk je dat je weleens wordt beperkt door je eigen gedachten en emoties? Misschien heb je, net als Baukje, een prima jeugd gehad en zijn grote traumatische ervaringen je bespaart gebleven. Toch kun je last hebben van “klein leed”, zoals de levenscoach het noemt. En dat moeten we volgens haar niet onderschatten.

Liefde voor jezelf

In Vleugels neemt Baukje je mee in haar persoonlijke zoektocht naar meer levenskracht en vreugde. Zelf deed ze van alles om de liefde voor zichzelf te vergroten, van coaching tot familieopstellingen en van sjamanisme tot psychedelica. Haar verhaal zal je inspireren om je eigen leed – klein of groot – recht in de bek aan te kijken en ermee aan de slag te gaan. Aan de hand van Vleugels zul je je gesterkt voelen om meer uit je leven te halen.

Bestel het boek

Tot en met donderdag 29 december 2022 bestel je Vleugels van Baukje ten Herkel zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop.

Meer lezen? Deze week publiceerde The Optimist in samenwerking met Baukje een fragment uit haar boek. Je leest het hier.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie