Boekentip: De hoeders van de Aarde

The Optimist 3 feb 2023 Zingeving

Volgens de hoeders van de Aarde maakt de mensheid op dit moment een biologische kwantumsprong naar wat we gaan worden: van Homo Sapiens naar Homo Luminus. Het boek van Alberto Villoldo vertelt over de wijsheid en inzichten van deze indiaanse medicijnmannen- en vrouwen, en laat ons zien hoe we onszelf en de wereld kunnen veranderen.

Volgens de hoeders van de Aarde, geheime genootschappen van indiaanse medicijnmannen en -vrouwen, bestaat alles op aarde – mensen, dieren, rotsen en zelfs sterren – uit licht dat zichzelf laat zien door de kracht van intentie. Niets van wat wij zien bestaat echt. Alles is slechts een droom die we op de wereld projecteren, waarin we collectief geloven.

Vier inzichten

De wijsheid van de Hoeders van de Aarde leert ons hoe we onze levensverhalen kunnen herschrijven en ‘de wereld weer tot bestaan kunnen dromen’. In dit boek wordt deze wijsheid gepresenteerd als de vier inzichten. Met behulp van deze inzichten kunnen we daadwerkelijk een bewustzijnsverandering teweegbrengen en daardoor onszelf en de wereld veranderen.

Het is niet voor niets dat de Hoeders van de Aarde nu weer onder de mensen zijn. De mensheid evolueert voor het eerst niet tussen de generaties in, maar binnen de generaties. We maken een biologische kwantumsprong, van Homo Sapiens naar Homo Luminus.

Bestel het boek

Tot en met donderdag 9 februari 2023 bestel je Hoeders van de Aarde zonder verzendkosten binnen Nederland in The Optimist webshop.

Meer lezen over wie de auteur precies bedoelt met de hoeders en wat zij ons kunnen leren? De inleiding van De hoeders van de Aarde lees je nu exclusief online op theoptimist.nl, in samenwerking met uitgeverij AnkhHermes die het boek op 1 februari 2023 opnieuw uitbracht. Je leest het hier.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie