Zuiver zakelijk: Gezond blijven

The Optimist 192 mei / juni 2020 Actualiteit

We kunnen er niet omheen: corona heerst. Alleen niet helemaal in deze editie van Zuiver Zakelijk. U vindt op pagina 64 en 65 een overzicht van handige facts & figures over COVID-19. Als servicepagina’s in tijden van twijfel en om u wat meer achtergrond te geven over een virus dat ieders leven en werk beïnvloedt.

Daarnaast hebben we het over hele andere zaken. Zo reikt Suzanne Kuijsten ons een oplossing aan tegen burn-out. Veel organisaties kunnen wel wat praktisch advies gebruiken, is haar ervaring.

Verder melden we de laatste ontwikkelingen uit de praktijk van de artrokinesiologie. Niet alleen een mooi woord voor Scrabble, maar ook voor uw gezondheid. Vorig jaar interviewden wij de uitvinder van deze spectaculaire behandelmethodiek. Een van onze redacteuren nam de proef op de som en liet zich door hem behandelen.

Hoe het in de zorg voor mensen met dementie beter kan, bewijst woonbuurt De Hogeweyk in Weesp. De mensen achter de zorgverlening gooiden in dit verzorgingshuis het roer om en creëerden een wereld waar de menselijke maat volledig terug is. Voor wie twijfelde: het kan dus wel.

‘Blijf gezond’, zeggen we de laatste tijd vaak tegen elkaar, en terecht.

Maar wel graag van lichaam én geest!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie