Vijf gouden tips over rust

The Optimist 201 november / december 2021 Gezondheid
Het boek De kracht van rust is gekozen tot het beste spirituele boek van 2021. Auteur Mirjam van der Vegt neemt je hierin mee langs acht tegendraadse lessen door middel van verhalen en weetjes over wat rust met je hersenen doet. Ze deelt vijf gouden inzichten uit haar boek met ons. DOOR: MIRJAM VAN DER VEGT Er bestaan veel misvattingen over stilte en rusten. Zo heb je de rebellen die denken dat ze geen rust en stilte nodig hebben. Ik weet daar alles van, want ik was een van hen, voordat ik in een burn-out belandde. Rust en stilte leken me iets voor introverte mensen. Dat ik mezelf nu stiltetrainer noem, zegt iets over de ontdekkingen die ik daarover heb gedaan. Stilte is niet saai en zweverig, maar zet je met de beide benen op de grond en brengt je op een heel nieuw avontuur; de reis je hart in. Bovendien zorgt goede rust voor veerkracht en vreugde – daarover schrijf ik in De kracht van rust. In mijn boek staan talloze praktische aanwijzingen en graag geef ik er vijf mee voor je eigen dagindeling. 1. Ontdek je gouden uren Een van de mooiste geschenken die je te geven en te beleven

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie