Sjamanisme in het westen als ingang naar bewustzijn
Uitgelicht Gezondheid

Westers Sjamanisme als ingang naar bewustzijn

The Optimist 8 feb 2019

Ik ben geboren in de jaren zeventig in het oosten van het land. Sjamanisme kwam niet voor in mijn wereldbeeld. Ik was een gevoelig kind en leefde in mijn eigen fantasiewereld. Sferen en stemmingen van anderen nam ik onbewust in me op. Daardoor was ik vaak moe en ziek en op de achtergrond sluimerde altijd de angst dat ik op een dag ‘gek’ zou worden. Gelukkig kwam het niet zover, ik ging op reis en ontdekte wie ik was. DOOR: ELLEN GROOTOONK Ik ben een sjamaan. Als je als sjamaan in een sjamanistische cultuur ter wereld komt, dan is het...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan