SCHRIJFCHALLENGE

Win eeuwige roem en één van de mooie prijzen

Nu al een succes!

Om de wereld een stukje optimistischer te krijgen, lanceerde tijdschrift The Optimist de ‘Beste TOM’ Schrijfchallenge. Gedachte hierachter is dat mensen die iets positiefs schrijven of lezen, beter in hun vel gaan zitten. TOM staat voor The Optimist Movement, de beweging achter het tijdschrift. Tientallen mensen hebben de handschoen opgepakt en hebben ons verrast met mooie, ontroerende, vrolijke en inspirerende verhalen.

Raad van waarde

Alle inzendingen worden door onze redactie gelezen en uiteindelijk wijst een vakkundige Raad van Waarde de meest aansprekende inzendingen aan. Deze raad bestaat uit Yolanda Eijgenstein, Cathelijne Esser, Gijs de Swarte en Jan Terlouw. Hoofdredacteur Brian de Mello coördineert de Raad.

Vervolg

Zoals gezegd zijn er vele tientallen inzendingen binnengekomen. We zijn nu dus druk aan het lezen! Voor 1 juli 2021 krijgen alle inzenders bericht van ons. Iedereen ontvangt in ieder geval het e-book ‘Tips om je beter te voelen’ cadeau.

De deelnameperiode is voorbij. Alle inzendingen liggen nu ter beoordeling bij de redactie. De meest aansprekende teksten worden voorgelegd aan de Raad van Waarde en mogelijk gepubliceerd in de 200ste editie van tijdschrift The Optimist. Deze jubileumeditie verschijnt eind augustus 2021.