Uitgelicht Gezondheid

Onze lunch zonder brood

The Optimist 27 feb 2014

Een grote rode gevarendriehoek stond op de cover van het boek dat hier een aantal weken geleden op de redactie in Rotterdam arriveerde. De oprichter van The Optimist, Jurriaan Kamp, had er al enthousiast over verteld. Het boek heet Het glutengevaar, en gaat over baanbrekend Amerikaans onderzoek naar de effecten van gluten op de hersenen. We legden het boek op tafel, en besloten vervolgens dat het tijd was om te gaan lunchen. Op naar de supermarkt om vers brood te halen. Op de redactie verdiepten we ons in de dagen daarna in het boek van David Perlmutter, een Amerikaanse neuroloog....

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan