Nooit meer stress

Tijn Touber 082 december 20052005 Gezondheid
Het gaat niet om wát je doet, maar om hóe je het doet Tijn Touber | 82 december 2005 issue Op een vliegveld legde ik de laatste hand aan een interview waaraan ik een week had gewerkt. Ik sloot de computer af en deed de klep van mijn laptop tevreden dicht. Lekker gevoel, nu even slapen in het vliegtuig. Een paar uur later werd ik wakker met de onweerstaanbare behoefte nog even de tekst te bekijken voor een laatste aanpassing. Wat slaperig startte ik de computer op, opende het document en ... niets. Leeg. Nacco. Nada. Zilch. Onmogelijk! Paniek! De deadline is vandaag! Hoe? Wat?! ... Eeehhh? Arghhh! De stewardess vroeg bezorgd of ik iets wilde drinken. Eenmaal op vaste grond kreeg ik de helpdesk van Apple aan de lijn. ‘Nee meneer, ik vrees het ergste. Die tekst is weg.’ ‘Maar’, roep ik, ‘dat kan helemaal niet! De deadline is vandaag! Nu! Is er niemand op uw afdeling die het kan herstellen, die een wonder kan verrichten? Het zal toch nog wel érgens in cyberspace zijn?’ Stilte. ‘Toch?’ De man betuigt zijn innige deelneming en hangt op. Machteloos. Zo mooi wordt het nooit meer, dacht ik: die perfecte volgorde, die

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie