werkloos
Uitgelicht Actualiteit

Leven zonder werk

The Optimist maart / april 1995

Het kan de vreselijkste tijd zijn, maar het goede nieuws is dat het ook een geweldige tijd kan zijn. Een uitdaging is het zeker. Uit ervaring weet ik maar al te goed welke problemen en spanningen zich voordoen gedurende een periode van werkloosheid. Nadat ik negen maanden had gereisd, kwam ik terug in de dagelijkse realiteit met een enorm negatief saldo bij de bank. Het leven ging een poosje bergafwaarts, totdat ik ontdekte dat het zonder werk zitten ook schitterende mogelijkheden bood. Ik moest gewoon mijn ogen wijd open houden om deze kansen te pakken en te benutten. DOOR CHRISTINE...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan