Leven van licht

Editors 024 januari / februari 1999 Actualiteit
De Australische Jasmuheen (42) heeft al vijf jaar niets gegeten. Toch is ze stralend, bruisend van energie en gezond als een vis. Haar dieet: licht, ofwel goddelijke levensenergie. \'Iedereen is ervan overtuigd, dat je doodgaat als je niet eet. Wel, kijk naar mij. Ik ben het springlevende bewijs van het tegendeel. Ik heb geleerd af te stemmen op mijn diepere zelf. Ik zou ook zonder vocht kunnen leven, maar af en toe drink ik een slokje water of een kopje thee, puur voor de lekkere smaak. Dat is mijn toegeven aan een sociaal leven, waarbij alles om eten en drinken draait. Wereldwijd zijn er zo\'n vijfduizend mensen die leven van het licht. Allemaal doen ze het een beetje anders. Ik heb een vriend die nooit eet, maar wel iedere zondag met zijn gezin luncht - voor de gezelligheid. Ik ken mensen die niet eten, maar wel drinken. Ze zijn allemaal in perfecte gezondheid, net als ik. Ik slaap maar een paar uur per nacht en heb een tomeloze energie. Dat moet ook wel, want ik reis de wereld rond. Voedingssupplementen en vitaminen slik ik niet. Mijn gewicht blijft constant, mijn lichaamsfuncties zijn uitstekend. Het is een kwestie van leren afstemmen

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie