Kraanwater in de horeca, waarom niet?

Jolanda Pikkaart 2 dec 2013 Gezondheid
Kraanwater is lekker, gezond en milieuvriendelijk. Als mensen om water vragen bedoelen ze bijna altijd kraanwater. Vaak komt er toch een flesje bronwater op tafel. Met de KRNWTR-app moet daar verandering in komen. U zit met vrienden in het restaurant, er staan flessen wijn op tafel en de ober brengt de borden met het hoofdgerecht. U vraagt om een karaf water. Een paar minuten later staat er een fles bronwater op tafel. U zegt niets, het is net zo gezellig. Maar u bedoelde natuurlijk kraanwater. In de horeca is dat over het algemeen nog niet zo gebruikelijk. Waarom zou u voor kraanwater kiezen? - Het smaakt lekker - Het is duurzaam: er is 0,25 liter olie nodig voor 1 liter bronwater, voor kraanwater niet - Er is geen verpakking nodig - Er is geen vervoer nodig vanuit België, Frankrijk of Italië - Het is goedkoop - Uw favoriete restaurant of café heeft het altijd op voorraad Dat laatste punt klopt helaas niet helemaal. In veel horecagelegenheden komt men dus toch met bronwater naar uw tafel als u om een karaf water vraagt. KRNWTR-app voor duurzaam horecagedrag De kwaliteit van het Nederlandse kraanwater behoort tot de besten ter wereld. Bronwater belast

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in

Jolanda Pikkaart

Meer over Jolanda Pikkaart >

Reacties

Geef een reactie